Facebook
RSS

A.)        Tréningek, foglalkozások

Alapítványunk olyan – elsősorban tizenévesek és fiatal felnőttek készségfejlesztését segítő – tréningszolgáltatásokat nyújt, amelyek a hagyományos iskolai oktatásban nem, vagy kevésbé elérhetőek.

A tréning tematikák kidolgozása során ügyeltünk arra, hogy az elméleti információk mellett gyakorlati feladatok is szerepeljenek, a foglalkozások során így teret kap az egyéni, páros, csoportos feladatmegoldás, közös játék, csoportos beszélgetés, értékelés is.

Az alapítvány minden tréningjének tematikáját maga fejlesztette ki, ezért jogvédett tananyagok.

Az alábbi témákban tartunk foglalkozásokat:

 1. Önismereti tréning
 2. Álláskeresési tréning
 3. Családi értékeket erősítő tréning

3.2. Párkapcsolati konfliktuskezelés tréning

 1. Projekt menedzseri képzés
 2. Civil aktivitást segítő foglalkozás
 3. Életvezetési / folyamatirányítás tréning
 4. Drog prevenciós foglalkozás

7.2 Drog-alternatívák bemutatása – szabadidő sportok, rekreáció

B.)        Kampányok, szakmai programok

 1. Rendezvények

Különböző társadalmi problémákat érintő kampányok kidolgozása és ezekhez kapcsolódó rendezvények teljes körű szervezése, lebonyolítása.

Szakmai előadások, egy- vagy többnapos konferenciák, work-shopok, egyéb szakmai, kulturális vagy szabadidős rendezvények szervezése, lebonyolítása az előadók/szakértők bevonásától, a sajtómegjelenés szervezésén keresztül egészen a rendezvény zárásáig és értékeléséig minden fázist illetően.

 1. Kampányfilmek, TV műsorok

Különböző társadalmi problémákra való figyelemfelhívás érdekében kampányfilmek, reklámok, illetve egyéb szakmai témákban is egy- vagy többrészes műsorok megtervezése, szerkesztése, legyártása, sugárzásának megszervezése.

 1. Web-megjelenés

Kampányhoz vagy szakmai témákhoz, rendezvényekhez kapcsolódóan website (honlap) tervezés, készítés. Különböző web-felületek, közösségi oldalak felhasználása a kampány vagy népszerűsítés érdekében.

 1. Off-line megjelenés

Kampányhoz, rendezvényekhez kapcsolódóan nyomtatott anyagok tartalmának és küllemének megtervezése, kivitelezése, terjesztése.

C.)        Projektmenedzsment

Hazai, vagy Európai Uniós forrásból támogatott projektek menedzselése az előkészítéstől, a lebonyolításon keresztül az elszámolásig egyedi megállapodás szerint.

D.)        Szakmai anyagok kidolgozása

Igény esetén TÁMOP programok kidolgozása megbeszélés szerint.

E.)        Tehetségmérés, készségfelmérés

Tehetségfejlesztési, tehetséggondozási programokhoz kapcsolódóan gyerekek bemeneti és kimeneti szintjének mérése szakirányú pszichológus bevonásával.

 

 

Közösségépítő kalandtúra a Vértesben

Kihasználva a jó időt, ma lélekápoló, valamint közösségépítő kalandtúrán vettünk részt a Vértesben olyan szakemberekkel és önkéntesekkel, akik akár a mi szervezésünkben, akár más civil szervezeteknél hátrányos helyzetű vagy különböző ...

Ifjúsági vezetőkkel meetingeltünk

Fiatalokat segítő szervezetek vezetőivel és ifjúságvezetőkkel tartottunk egész napos tréninget. Témánk a kis erőforrású civil szervezetek munkájának dinamizálása volt, illetve az, hogy az önellenőrzés, mint eszköz hogyan segítheti a szervezetek ...

Kinn az osztály 2015/16-os beszámolók

Kedves Látogató! Örömmel értesítjük, hogy a Kinn az Osztály Nap 2015/16-os tanávben megvalósult programjairól képes rövid beszámolókat tettünk közzé. Ha még nem tette, kérjük csatlakozzon idén is a programhoz! Az élménybeszámolók itt: ...

JÖN! Kinn az osztály nap a 2016/17-es tanévben is.

Tudta, hogy a Plymouth Egyetem kutatásai is alátámasztják, hogy a természet közeli tanulási élmény hozzájárul a gyermekek tanulmányi eredményének javulásához, személyiségének fejlődéséhez, erősíti bennük a szociális készségeket, és csökkenti a ...

Nemzetközi ifjúságvezető képzés Budapesten

Alapítványunk 2016. október 1. és október 7. között nemzetközi képzést tartott ifjúságvezetők részére Budapesten. A hét napos tréningre nyolc országból 30 pedagógus, ifjúságvezető, fiatal önkéntes érkezett, akik a tehetséggondozás és ...